zaterdag 2 maart 2013

achter de schemen (21)

probleem: mensen die vinden dat er teveel & tezuur gereageerd wordt onder artikelen. en wel in zo een mate dat zij zich afkeren van dit platform. heul jammer. toch is reacties weren niet van deze tijd. zou mooi zijn als reageerders zich kunnen matigen. en meer mensen zich gaan bemoeien, zodat vanzelf evenwicht ontstaat.

nog een ontwikkeling is een relatie met het utrechts nieuwsblad.  omdat na een jaar en honderden, of zelfs duizenden uren om niet werken en het langzaam uitputten van het eigen spaar-(lees: pensioen)-geld toont slechts een handjevol mensen zich bereid tot doneren. en moet hillridge zich noodzakelijkerwijs breder orienteren. 

de oplossing is dat hillridge een persbureau wordt. artikelen worden gedeeld en om reden van contract iets vertraagd geplaatst. dat is het idee. we gaan zien of het werken gaat. nog een ontwikkeling is een nieuw lokaal medium dat samenwerking zoekt. dat zoekt hillridge ook, dus dat past. gaan we ook zien. 

eigenlijk heeft hillridge soms behoefte aan wijze raad. liefst in de vorm van een raad van advies: mensen die achter het streven van heuvelrug nieuwpost staan. mensen die zich geroepen voelen roep ik dus op dat te laten weten met een publieke reactie hieronder, of anders bilateraal op hillridge@xs4all.nl. eens in de zoveel tijd aan een grote tafel in een kroeg het erover hebben. zonder vaste agenda. zo zag ik het voor me

Geen opmerkingen:

Een reactie posten