vrijdag 8 maart 2013

achter de schemen (22)

stichtse kaap bereikt een nieuw dieptepunt met het overtikken van een gemeentelijk persbericht en er ook nog de krant mee te openen. verderop tikt de hooggeeerde driebergse verslaggever zelfs nog een reclamefolder over onder eigen naam. met daaronder een slordig stukje waaruit hij eenzijdig put uit een hem als cc toegestuurde email. zonder verder enig onderzoek. onafhankelijk nieuwsblad voor driebergen en omstreken ammehoela.

verder alles goed hoor. ben blij dat collega s. weer terug is om de stichtse kaap naar een hoger plan te tillen. het valt ook niet mee met deze honoraria, om journalisten te krijgen. waar al die abonnementsgelden en advertentieinkomsten dan wel heenvloeien is een goede vraag. ergens naar barneveld vrees ik.

hillridge levert vanaf vorige week berichten aan het regionale nieuwsblad. het is nog even aftasten, maar gisteren was ik blij dat er een trapje tussen is gekomen, anders had ik onware dingen gepubliceerd. en het is ook geen vetpot maar biedt wel iets meer perspectief voor zowel hillridge als nieuwspost heuvelrug.

  

3 opmerkingen:

  1. Is er veel verschil dan tussen Hillridge en Nieuwspost Heuvelrug?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat probeer ik in toenemende mate te maken.
    hillridge wil een persbureau zijn dat berichten maakt en levert.
    heuvelrug nieuwspost is een platform waar nu vooral hillridge op publiceert, maar dat moeten er echt meer worden.
    het loopt nu nog erg door elkaar dat moet uiteindelijk beter en duidelijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, kijk, dan was mijn vraag zo gek nog niet. Dit maakt inderdaad veel duidelijk(er).

    BeantwoordenVerwijderen